Mignolet over doelpunt Lokonga: “Ging eerst naar links en dan naar rechts”

11-04-2021 20:45 Laatste update: 20:32
46

Club Brugge verloor zondag met 2-1 op het veld van RSC Anderlecht. Anderlecht-aanvoerder Albert Sambi Lokonga kroonde zich tot matchwinnaar. Hij wist Simon Mignolet te verrassen met een afstandsschot.

Het was Club Brugge dat de score opende tegen RSCA. De bij rust ingevallen Noa Lang had maar tien minuten nodig om de wedstrijd open te breken. Maar Paars-Wit toonde zich weerbaar en vocht terug. Lukas Nmecha zorgde voor de gelijkmaker en Lokonga trok uiteindelijk de overwinning over de streep.

Mignolet gaf uitleg over de wedstrijd en het doelpunt van Lokonga dat hij moest slikken. "We spelen 70 minuten een goede wedstrijd. We hadden niet meer gedacht hier te verliezen, maar we krijgen dan twee goals op korte tijd. Die 2-1 van Sambi Lokonga? Een goede trap, want hij ging eerst naar links en dan naar rechts. Een domper dat we hier verliezen", aldus Mignolet aan Eleven Sports.