'Wijnaldum aangeboden bij Bayern München: geen transfer om twee redenen'

'Wijnaldum aangeboden bij Bayern München: geen transfer om twee redenen'

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 20:15zo 11-04-2021 om 20:15

Georginio Wijnaldum is aangeboden bij Bayern München. Dat meldt de Beierse krant Abendzeitung zondag. Een verrassende transfer van de Liverpool-middenvelder naar de Duitse recordkampioen is echter niet aan de orde.

Wijnaldum heeft nog altijd geen akkoord bereikt met Liverpool over contractverlenging, waardoor alles wijst op een transfervrij vertrek in de zomer. FC Barcelona gaat hem volgens Catalaanse media vastleggen, maar de Oranje-international is in de tussentijd ook aangeboden bij Bayern München, meldt Abendzeitung.

De koploper van de Bundesliga 'waardeert' Wijnaldum, maar onderneemt vanwege zijn salariseisen en leeftijd geen poging om de dertigjarige middenvelder binnen te halen. De optie-Wijnaldum is definitief van tafel geveegd in de Allianz Arena, klinkt het.

Borussia Mönchengladbach-uitblinker Florian Neuhaus maakt wél kans op een Bayern-transfer. Deze zomer zou hij voor 40 miljoen euro beschikbaar zijn. Eerder werd Neuhaus ook genoemd als potentiële opvolger van Wijnaldum bij Liverpool. Zijn Gladbach-contract loopt nog drie jaar door.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws