Na De Boeck gelooft ook De Coninck niet in Anderlecht-stunt tegen Club Brugge

Na De Boeck gelooft ook De Coninck niet in Anderlecht-stunt tegen Club Brugge

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 16:30zo 11-04-2021 om 16:30

RSC Anderlecht en Club Brugge staan zondag tegenover elkaar in de topper van zondag. Vooral voor Anderlecht een belangrijke partij, dat nog niet zeker is van de top vier. Maakt het ook kans op de drie punten?

RSC Anderlecht zit in een goede vorm en kijkt vol vertrouwen uit naar de partij tegen rivaal Club Brugge. Toch is er bij Wim De Coninck weinig geloof in de Brusselaars. Hij denkt, net zoals Glen De Boeck, dat er niets te rapen valt voor Anderlecht tegen Club Brugge.

Al ziet De Coninck ook dat Club Brugge het de laatste weken moeilijk heeft. "Het niveau van Club Brugge is minder, vooral door covid en de blessures van Dost en Lang. Het niveau van Anderlecht is naar omhooggegaan. Door die laatste 2 zeges tegen Zulte Waregem en Antwerp hebben we het idee dat het verschil tussen de 2 ploegen kleiner zal zijn dan in de heenmatch", begint hij bij Sporza.

Toch gelooft de analist niet in puntengewin van paars-wit. "Als Anderlecht vandaag gelijkspeelt en wint in Sint-Truiden, zijn ze zeker van Play-Off 1. Alleen heeft Anderlecht van zijn laatste 8 duels tegen Club Brugge 7 keer verloren en 1 keer gelijkgespeeld. Club heeft het mentale en fysieke voordeel en blijft toch wel de favoriet deze avond", besluit De Coninck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws