Belofteninternational Ndayishimiye onderuit gehaald door coach: 'Kan echt niet'

Belofteninternational Ndayishimiye onderuit gehaald door coach: 'Kan echt niet'

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 17:15zo 11-04-2021 om 17:15

Willem II-trainer Zeljko Petrovic zag zijn ploeg zaterdag kansloos onderuitgaan tegen Heracles Almelo en besloot Mike Trésor Ndayishimiye tijdens de rust te wisselen. De 55-jarige Montenegrijn stoorde zich aan de houding van de spelmaker.

Trésor was vorig seizoen één van de grootste revelaties in de Eredivisie, maar is dit seizoen minder op dreef, ondanks vier treffers en acht assists. Zaterdag kon hij dus al na 45 minuten plaatsmaken. "Als iemand steekpassjes wil geven en het lukt niet, dan kan ik het wel begrijpen. Hij is wel het type speler dat het verschil kan maken, qua openingen", aldus Petrovic na afloop in gesprek met ESPN.

"Als hij daar zin in heeft", voegde de interviewer daaraan toe, Petrovic kon zich hier wel in vinden. "Dat irriteert mij, een beetje flegmatiek", stak Petro zijn onvrede niet onder stoelen of banken. "Hoe hij vandaag (zaterdag, red.) speelde, dat kunnen wij niet meer accepteren. Óf die wil nog vijf wedstrijden spelen óf hij wil niet meer spelen... Misschien moeten wij ook een gesprek voeren, net als bij ADO. Gewoon kijken: wie wil en wie wil niet?", waarschuwde hij zijn spelersgroep. "Ik kan wel vertrouwen geven en vertrouwen geven, maar op een gegeven moment houdt het op."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws