Piqué stormt veld op na Clásico, Modric lacht: 'Tijd om te gaan klagen, hè?'

Piqué stormt veld op na Clásico, Modric lacht: 'Tijd om te gaan klagen, hè?'

11-04-2021 15:30 Laatste update: 15:36
3

De beslissing van scheidsrechter Jesús Gil Manzano om FC Barcelona geen penalty te geven in de slotfase van El Clásico, viel ook bij Gerard Piqué verkeerd. De verdediger zat op de tribune en daalde na het laatste fluitsignaal af naar het veld om het gesprek aan te gaan met Luka Modric en de scheidsrechter.

Piqué was, net als Koeman, woest op de arbitrage. De camera's vingen daarbij een gesprek op tussen Modric en Piqué, die elkaar tegenkwamen op het veld. De Real-middenvelder kon wel lachen om de boze Piqué. "Dit is het moment om weer te gaan klagen, hè?", vertelt Modric, terwijl hij de Barcelona-verdediger de hand schud. "Er werden maar vier minuten bijgeteld", was het verweer van Piqué, waarna Modric afsloot. "Hoeveel had je er gewild dan?"

Eenmaal aangekomen bij scheidsrechter Gil Manzano moest Piqué gekalmeerd worden door teammanager Carles Nadal. De verdediger kwam er zonder gele kaart vanaf. Het penaltymoment zorgde niet alleen bij Piqué voor verontwaardiging. Zo liep Koeman niet veel later weg bij een interview, nadat een verslaggever het niet met hem eens was over de penalty.