Dury moet zijn meerdere erkennen: Verdiende zege voor KV Mechelen

Dury moet zijn meerdere erkennen: "Verdiende zege voor KV Mechelen"

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 12:30zo 11-04-2021 om 12:30

Zulte Waregem is nog lang niet zeker van Play-Off 2 na een nederlaag tegen KV Mechelen (4-2). Francky Dury had weinig in de pap te brokken. Hij moet bekennen dat KV Mechelen beter was.

"Dit is een verdiende overwinning voor KV Mechelen", vertelt Dury aan Sporza"Wij hadden het moeilijk in de eerste helft met hun lopende mensen en kwamen niet veel in het stuk voor. We speelden een betere tweede helft, maar telkens na onze aansluitingstreffer scoorden zij opnieuw. We hebben alles gedaan wat we konden, maar we hebben de wedstrijd verloren in de eerste dertig minuten."

Op die manier moet Zulte Waregem nog uitkijken op de slotspeeldag. "We hebben een kans gemist vandaag. We waren niet op de afspraak, ik weet niet waarom. Maar we zijn nog altijd in de running voor Play-Off 2 en daar zullen we ook voluit voor gaan komende zondag."

Volgende week krijgt Zulte Waregem opnieuw geen makkelijke opdracht, want dan speelt het in eigen huis tegen KAA Gent. Ook die club maakt nog kans op Play-Off 2 na een 4-0 zege tegen Sporting Charleroi. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws