Einde in mineur voor Defour? Hij had een groter podium verdiend

Einde in mineur voor Defour? "Hij had een groter podium verdiend"

11-04-2021 21:15 Laatste update: 20:57
3

KV Mechelen heeft Zulte Waregem verslagen met 4-2. Voor Steven Defour was het misschien wel zijn laatste thuiswedstrijd, want hij stopt na dit seizoen. Coach Wouter Vrancken vindt het duidelijk spijtig dat dit in een leeg stadion gebeurt. 

Als KV Mechelen de Play-Offs niet haalt, dan zit het seizoen er komende week op. "Steven bewees net als het hele seizoen vandaag alweer zijn kwaliteit. Het Belgische voetbal is een grote meneer kwijt. Ook voor ons is hij zowel op als naast het veld belangrijk geweest. We zijn hem daar heel dankbaar voor", zo vertelt Vrancken bij Gazet Van Antwerpen

Door het lege stadion kreeg Defour geen volwaardig afscheid. "Het is nu eenmaal wat het is, maar het is toch zo jammer dat dit voor een leeg stadion moest gebeuren. Voor een vol stadion met 16.000 supporters zou hij een immense ovatie gekregen hebben. Steven had een groter podium verdiend."

Defour kondigde begin deze week aan dat hij zijn voetbalschoenen aan de haak hangt, maar blijft mogelijk toch bij KV Mechelen. Volgens de geruchten zou hij er als jeugdcoach aan de slag kunnen.