Langverwachte comeback bij KAA Gent: Het was gewoon fantastisch

Langverwachte comeback bij KAA Gent: "Het was gewoon fantastisch"

11-04-2021 12:45 Laatste update: 12:05
1

Mooi moment zaterdag bij KAA Gent. Alexandre De Bruyn kon eindelijk weer invallen na een lange revalidatie en scoorde meteen tegen Charleroi (4-0). De middenvelder scheurde vorig jaar al zijn kruisbanden. 

"De revalidatie heeft heel lang geduurd", aldus De Bruyn op de officiële website. "Maar uiteindelijk verliep de invalbeurt als een droom hé. Ik was al dolgelukkig met de selectie. Maar dan mogen invallen en scoren, dat was gewoon fantastisch!"

De Bruyn weet echter dat hij nog niet topfit is. "Ik zal wel nog wat tijd nodig hebben voor ik 90 minuten kan volmaken. Het was tenslotte geen kleine blessure. Dus ik wil nu vooral matchritme opdoen en zo rustig opbouwen."

Nu hoopt De Bruyn vooral nog op Play-Off 2. "We moeten geconcentreerd blijven nu. Iedereen weet dat dit niet het seizoen is geworden waarop we hoopten, maar nu gaan we alles geven om alsnog PO2 te halen. Dat is het minste wat we kunnen doen. Voor mij was het inderdaad wel wat moeilijk om de ploeg niet te kunnen helpen. Maar iedereen binnen de club heeft met voor de volle 100% gesteund en dat maakte het prettig revalideren."