Belhocine ziet seizoen nu al eindigen: Een grote teleurstelling

Belhocine ziet seizoen nu al eindigen: "Een grote teleurstelling"

11-04-2021 10:45

Sporting Charleroi is helemaal ingezakt na een sterk seizoensbegin. Na de 4-0 nederlaag tegen KAA Gent is het seizoen afgelopen voor de Carolo's. Een bittere pil voor coach Karim Belhocine. 

"Als je zo aan een wedstrijd begint en zulke fouten maakt, maak je het jezelf wel heel moeilijk", sakkert Belhocine bij Sporza. "In de tweede helft heb ik wel een goede reactie gezien van mijn ploeg. We scoren ook twee keer. Ik weet niet precies waarom die goals werden afgekeurd, maar het toont wel dat we ons in de match hebben geknokt."

Het had dus ook anders kunnen lopen voor Belhocine. "Als het daar 2-1 wordt, krijg je een andere wedstrijd. Helaas wordt het dan 3-0 en werd het heel moeilijk voor ons. Maar over het geheel van de match bekeken, was Gent wel de betere ploeg."

Nu moet Charleroi vooral gaan bezinnen. "Ons seizoen eindigt nu al volgende week. Dat is een grote teleurstelling, voor iedereen binnen deze club, voor al die mensen die zich met hart en ziel inzetten voor Charleroi. Het komt er nu op aan om in die laatste match alles te geven om toch op een positieve manier te eindigen."