Ik geloof dat Antwerp binnen twee of drie jaar de titel gaat pakken

"Ik geloof dat Antwerp binnen twee of drie jaar de titel gaat pakken"

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 21:30zo 11-04-2021 om 21:30

Darko Pivaljevic (46) is nog altijd een graag geziene gast bij Antwerp. Hij speelde dan ook liefst zeven jaar op de Bosuil. Pivaljevic geeft aan dat hij Antwerp nog steeds volgt vanuit Servië.

"Ik probeer de matchen op televisie te bekijken", geeft de ex-aanvaller aan bij Gazet Van Antwerpen. "Tegen Tottenham was het formidabel! Vorige week (de afstraffing tegen Anderlecht, red.) was minder. Is er daar veel kritiek op gekomen? Het is en blijft toch Anderlecht. Een afstraffing tegen Beveren, met alle respect, dat zou nog iets anders zijn. Barcelona wint ook niet altijd. En Antwerp staat nog steeds tweede, hoor. Niet slecht, hè?"

Antwerp staat duidelijk verder dan in zijn periode. "De club heeft een andere status verworven. Antwerp behoort nu tot de top van België en wordt in één adem genoemd met Anderlecht en Club Brugge. Er wordt echt goed werk geleverd en ik geloof dat de club binnen twee of drie jaar de titel kan pakken. Nee, gáát pakken."

Pivaljevic mist wel wat lokale verankering. "Ze zijn echt op het goede pad, alleen mis ik toch iemand van die oude garde in de trainersstaf of in het management. Niks tegen de mensen die nu fantastisch werk leveren, maar ik mis Antwerp people. Antwerp is traditie. Door de naam en de supporters zal dit altijd de mooiste club van België blijven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws