Zware kritiek op Arnesen (ex-Anderlecht): 'Zoveel mislukkingen gehaald'

Zware kritiek op Arnesen (ex-Anderlecht): 'Zoveel mislukkingen gehaald'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 21:15za 10-04-2021 om 21:15

Frank Arnesen is wel geliefd door de achterban van Feyenoord, maar de Nederlandse journalist Valentijn Driessen blijkt geen fan van de technisch directeur. De chef voetbal van De Telegraaf laat zich kritisch uit over het transferbeleid van de Deen.

"Hij heeft een keur aan mislukkelingen opgehaald", gooit Driessen de knuppel in het hoenderhok in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Als je heel weinig te besteden hebt, dan hoop je dat een technisch directeur geld voor je maakt. Maar Frank Arnesen heeft op dit moment veel meer geld weggegooid, dan dat hij heeft verdiend voor Feyenoord."

Arnesen ging eind 2019 aan de slag in De Kuip na zijn vertrek bij RSC Anderlecht. Driessen vindt de aankopen van Feyenoord sindsdien bepaald niet indrukwekkend. "Linssen komt er eigenlijk nog het beste vanaf van allemaal, die geef je nog het voordeel van de twijfel. Maar voor Róbert Bozeník is vier miljoen euro betaald. Iedereen is het erover eens dat hij geen topspits is, geen spits voor Feyenoord. Toen Frank hem presenteerde zei hij dat Bozeník hem deed denken aan Robert Lewandowski…"

Driessen noemt ook de namen van Uros Spajic, Mark Diemers, Christian Conteh, João Teixeira, Lucas Pratto en Francesco Antonucci. Zo zou Arne Slot zijn twijfels hebben bij de aan FC Volendam verhuurde middenvelder. "Het is wel leuk om Arnesen je portemonnee te geven, maar vooralsnog levert dat weinig op. De enige van wie we hopen dat het wat wordt is Baldé", besluit Driessen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws