Club Brugge mag hopen op langer verblijf van Chong, Nederlander sluit niets uit

Club Brugge mag hopen op langer verblijf van Chong, Nederlander sluit niets uit

10-04-2021 21:00 Laatste update: 21:08
6

Club Brugge haalde Tahith Chong afgelopen winter weg bij Werder Bremen, dat hem leende van Manchester United. Bij Blauw-Zwart probeert de Nederlander nu wel helemaal door te breken op het hoogste niveau. Ook volgend seizoen bij Club Brugge?

Een onbetwistbare basispion is Chong nog niet bij Club Brugge. In principe loopt zijn uitleenbeurt aan het einde van het seizoen ook af, maar de Nederlander sluit niet uit dat hij bij Club Brugge blijft.

"Ik bekijk het stap voor stap. Als ik ga denken waar ik volgend jaar wil staan ( zijn contract bij Man U loopt af in juni 2022, red. ), zou ik niet meer gefocust zijn op Anderlecht komende zondag. Ik kan alleen maar mijn uiterste best doen. En genieten van het spel. Ik probeer altijd met een glimlach te voetballen", klinkt het bij De Krant van West-Vlaanderen.

Een jaar langer bij Club Brugge is dus mogelijk. "Dat zit natuurlijk wel in mijn achterhoofd, maar het is zó moeilijk daar nu al mee bezig te zijn. Mijn focus ligt nu op de twee resterende wedstrijden en de Play-Offs", aldus Chong.