Red Flames-coach na drie nederlagen: Twijfel hoeft niet aanwezig te zijn

Red Flames-coach na drie nederlagen: "Twijfel hoeft niet aanwezig te zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 16:15za 10-04-2021 om 16:15

Na drie nederlagen tegen absolute toplanden is het tijd voor de Red Flames om nog eens te winnen. De Belgische voetbalvrouwen komen zondag om 19u30 in actie tegen Ierland. “We nemen veel positieve zaken mee uit de vorige wedstrijden”, vertelde coach Ives Serneels aan VTM.  

Tegen Nederland, Duitsland en Noorwegen bleken in de afgelopen oefenwedstrijden nog een maatje te sterk. Maar coach Serneels kijkt vol goede moed uit naar het duel van zondag tegen Ierland. “We willen zo snel mogelijk aan deze wedstrijd beginnen. We willen als staf en als speelsters tonen welke kwaliteiten we hebben en we willen daarbij vooral ook een positief resultaat halen.”

Ondanks de drie verlieswedstrijden heeft Serneels toch veel goede zaken gezien. “Maar dat heeft voor geen twijfels gezorgd. Die hoeft niet aanwezig te zijn, want er zijn veel positieve zaken die we kunnen meenemen.” Zo heeft hij onder andere over de organisatie die goed stond tegen Noorwegen. De coach zag ook enkele ‘jonkies’ goed presteren. “Zij lieten zien dat ze het waard zijn om in deze kern te zitten. Mijn selectie is dus breder geworden.” 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws