'FC Barcelona wil naast García ook shoppen bij Tottenham Hotspur'

'FC Barcelona wil naast García ook shoppen bij Tottenham Hotspur'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 13:13za 10-04-2021 om 13:13

FC Barcelona vindt het belangrijk om komende zomer de defensie te versterken. Eric García gaat zo goed als zeker in Camp Nou aan de slag, maar de Catalanen richten ook de pijlen op Davinson Sánchez, zo claimt althans El Desmarque.

De 24-jarige verdediger was in 2017 al in beeld bij Barça, toen hij nog bij Ajax speelde. Destijds wilde de Spaanse topclub echter niet opbieden tegen Tottenham Hotspur, dat hem voor liefst 42 miljoen euro ophaalde in Amsterdam. De Colombiaan is in Londen echter nooit helemaal onomstreden geweest. Ook manager José Mourinho zou niet helemaal van hem overtuigd zijn, waardoor Barcelona zijn kans schoon ziet.

Hoeveel Sánchez moet kosten, is niet duidelijk. Hij heeft nog een contract tot medio 2024 bij Spurs. Ondanks het beperkte budget zou Barcelona overigens niet aan Jérôme Boateng denken. De Duitse routinier vertrekt transfervrij bij Bayern München en was volgens BILD in beeld in Camp Nou. El Desmarque stelt echter dat de club liever een jongere verdediger aantrekt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws