'Gefrusteerde Kane 'eist' Champions League-voetbal en dreigt met vertrek'

'Gefrusteerde Kane 'eist' Champions League-voetbal en dreigt met vertrek'

10-04-2021 11:02
5

Tottenham Hotspur-spits Harry Kane twijfelt over zijn toekomst bij de Londense club. De Engelse spits is teleurgesteld over de prestaties van het huidige seizoen en wil niet nog een jaar Champions League-voetbal mislopen.

Als Tottenham er niet in slaagt om aan het einde van dit seizoen Champions League-voetbal veilig te stellen voor volgend jaar, wil Kane vertrekken uit de hoofdstad van Engeland, weet The Athletic. De aanvoerder van het Engelse nationale team is gefrustreerd over het feit dat hij bij Spurs weinig kans heeft om titels te winnen.

Momenteel staat de ploeg van manager José Mourinho op de zesde plaats, wat recht geeft op Europa League-voetbal in het volgende seizoen. Kane 'eist' echter Champions League-voetbal om zijn verblijf bij Spurs te verlengen. Mocht dit niet lukken is de kans groot dat Kane deze zomer een transfer zal maken. Op persoonlijk gebied kent Kane wel een zeer sterk seizoen. De 27-jarige spits is de topscorer van de Premier League met negentien doelpunten en bereidde tevens dertien treffers van ploeggenoten voor.