'Als de verbouwing van Bernabéu klaar is, lijkt Anfield wel een trainingsveldje'

'Als de verbouwing van Bernabéu klaar is, lijkt Anfield wel een trainingsveldje'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 09:36za 10-04-2021 om 09:36

In Madrid is verhit gereageerd op de uitspraak van Liverpool-manager Jürgen Klopp, die het Alfredo Di Stéfano stadion afschilderde als een trainingsveldje. Jorge Valdano, oud-trainer van Real Madrid, reageerde in een tv-programma gepikeerd op de uitspraken van de Duitse oefenmeester.

Real won afgelopen dinsdagavond met 3-1 van Liverpool in de kwartfinale van de Champions League. Klopp hekelde na afloop de entourage rondom het duel, dat gespeeld werd in het jeugdstadion van Real, omdat het Santiago Bernabéu verbouwd wordt. "Zelfs een leeg Bernabéu is voor tegenstanders een indrukwekkende ervaring", stelt Valdano, die niet gecharmeerd is van de uitspraken van Klopp.

De oud-trainer én bestuursvoorzitter van Real kan het dan ook niet laten om een flinke sneer uit te delen. "Als de verbouwing van het stadion klaar is lijkt Anfield in vergelijking met het nieuwe Bernabéu op een trainingsveldje", reageert de Argentijn gepikeerd, opgetekend door Marca. "Real heeft de mogelijkheid aangenomen om het stadion te laten verbouwen naar een veld van deze tijd. Soms moet je met de tijd mee gaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws