Als je mij laat doen, en mijn lichaam het toestaat, dan ga ik door tot mijn 50e

"Als je mij laat doen, en mijn lichaam het toestaat, dan ga ik door tot mijn 50e"

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 09:26za 10-04-2021 om 09:26

KV Mechelen staat momenteel op een twaalfde plaats en is ver weg verwijderd van Play Off 2. Enkel een mirakel kan hen nog in Play Off 2 brengen dus een vroeg einde van het seizoen dreigt voor de Kakkers van Mechelen. Daarom is Wouter Vrancken al druk bezig met volgend seizoen, en één van de jongens die zijn contract nog niet verlengde is Igor De Camargo.

Igor De Camargo kan dit weekend zijn 100e doelpunt in de eerste klasse van het Belgische voetbal maken. De Braziliaanse Belg is 38 jaar maar denkt nog niet aan stoppen. "Ik hou nog te veel van voetbal (brede grijns). Als je mij laat doen, en als mijn lichaam het toestaat, dan ga ik door tot mijn vijftigste", liet de aanvaller aan de Gazet van Antwerpen weten. 

Waar De Camargo zal spelen volgend seizoen is nog niet beslist. Bij KV Mechelen is er een optie om zijn contract te verlengen met een jaar, maar hij sluit niets uit. "Hier en daar waren er wat praatjes. Ik sluit niets uit, maar ik heb wel duidelijk gemaakt dat mijn voorkeur uitgaat naar KV Mechelen. Met de club moeten we wel nog bekijken wat we voor volgend seizoen gaan doen. Deze week hebben we daar voor de eerste keer over samengezeten. Ik maak me geen zorgen. Ik weet wat ik kan bijbrengen aan deze ploeg, zelfs met mijn leeftijd", aldus De Camargo.

Ook wat de toekomst na zijn voetbalcarrière zal brengen is voor De Camargo duidelijk. "Ik heb nu mijn UEFA A-diploma behaald. Als ik toch zou stoppen met voetballen, dan is een carrière als trainer de logische volgende stap. Ik wil sowieso op het veld blijven staan", sloot De Camargo af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws