Onuachu lijkt aan laatste maanden bezig in Genk: Hier kan hij nog weinig leren

Onuachu lijkt aan laatste maanden bezig in Genk: "Hier kan hij nog weinig leren"

10-04-2021 07:15 Laatste update: 07:23
7

Paul Onuachu is bij KRC Genk in de running om het record van Wesley Sonck scherper te zetten. De oud-Rode Duivel lukte in het seizoen 2001-2002 dertig doelpunten, terwijl de Nigeriaan momenteel aan 26 zit. Volgens Patrick Goots is Onuachu dan ook klaar voor een stap hogerop.

In de zomer van 2019 haalde Genk hem voor zes miljoen euro in huis."Toen hij pas bij Genk aankwam, werd er wat smalend gedaan over die lange slungel", steekt de analist van wal in Het Belang van Limburg. "Maar sindsdien heeft hij een enorme progressie gemaakt. Zijn doelpunt van vorig weekend tegen OH Leuven getuigt ook van technisch vernuft."

Veel progressiemarge heeft Onuachu in België dan ook niet meer volgens Goots. "Eerlijk? Bij Onuachu zie ik momenteel geen grote werkpunten. Gezien zijn lengte zal hij wel altijd aan zijn techniek moeten blijven schaven. Maar ik denk dat hij aan zijn laatste maanden in België bezig is. Hier kan hij nog weinig leren. Bovendien is een spits met zijn profiel overal gegeerd, vooral dan in Engeland."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie