'Vandevoordt blijft interesse lokken, volgende topclub meldt zich bij KRC Genk'

'Vandevoordt blijft interesse lokken, volgende topclub meldt zich bij KRC Genk'

09-04-2021 20:15
3

Atalanta heeft de voorbije jaren al flink wat in ons land geshopt. Zo haalde het onder meer Timothy Castagne, Joakim Maehle en Ruslan Malinovskyi weg bij KRC Genk. De Italiaanse club lijkt de smaak ook te pakken te hebben en denkt nu ook aan Maarten Vandevoordt.

Volgens de Italiaanse journalist Nicolo Schira is Vandevoordt één van de doelmannen die op het lijstje van Atalanta staat. De club neemt komende zomer afscheid van doelmannen Gollini en Sportiello en kan dus versterking gebruiken. Eén van de nieuwe namen moet Vandevoordt worden.

De jonge doelman dwong dit seizoen een basisplaats af bij KRC Genk en heeft zich dan ook in de kijker gespeeld van verschillende clubs. Naast Atalanta werden ook Liverpool, Real Madrid en AC Milan in verband gebracht met Vandevoordt.

Vandevoordt is echter niet de enige naam die op het lijstje van Atalanta staat. Ook Mattia Perin (Genoa) en Alessio Cragno (Cagliari) worden gelinkt aan de club. Daarnaast zou het ook nog bij Club Brugge kunnen shoppen, want ook Charles De Ketelaere werd al meermaals in verband gebracht met Atalanta.