Vanhaezebrouck duidelijk: Je hebt hier niets te zoeken als je er niet in gelooft

Vanhaezebrouck duidelijk: "Je hebt hier niets te zoeken als je er niet in gelooft"

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 18:30vr 09-04-2021 om 18:30

Ondanks een teleurstellend seizoen tot dusver is Gent nog steeds in de running voor een plekje in play-off 2. Hein Vanhaezebrouck wenst dan ook dat zijn spelers vol voor die doelstelling gaan, ook al heeft Gent het niet meer in eigen handen.

Momenteel staat Gent op een tiende plek, op twee puntjes van nummer acht OH Leuven. "Het is allemaal heel erg close, details zullen uitmaken wie er bij zal zijn", vertelt Vanhaezebrouck aan Het Laatste Nieuws. "Er zijn nog twee matchen die allebei gaan proberen te winnen. Dat zal ook nodig zijn om de top-acht te halen. Met een zes op zes komen we misschien zelfs op een zesde stek. In een normaal seizoen zou dat play-off 1 betekenen", merkt de trainer op.

Om die doelstelling te bereiken zal Gent echter twee keer moeten winnen. "Dat is inderdaad zo, we hebben het ook niet meer in eigen handen. Er rest ons dus maar een doelstelling, de matchen tegen Charleroi en Zulte Waregem winnen. We moeten die zes punten pakken. Ik vrees dat met een vier op zes we er niet bij zullen zijn. Maar ik geloof er in. Als je er niet meer in gelooft dan heb je hier niets meer te zoeken", aldus een duidelijke Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zal Gent play-off 2 halen?

Ja
35%
Nee
65%
(79 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws