Granada-streaker wachtte geduldig: 'Veertien uur lang verstopt in het stadion'

Granada-streaker wachtte geduldig: 'Veertien uur lang verstopt in het stadion'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 16:26vr 09-04-2021 om 16:26

De streaker die donderdagavond het veld bestormde tijdens de kwartfinale tussen Granada en Manchester United (0-2) blijkt geen onbekende te zijn. De man, gewapend met een lange baard en een wilde bos krullen, heet Olmo Garcia en is een bekende nudist uit Granada.

Volgens MARCA gaat Garcia als nudist door het leven om zo aandacht te vragen voor menselijke en ecologische duurzaamheid. Daarnaast zou de man ervan overtuigd zijn dat naakt door het leven gaan 'psychologische voordelen' oplevert en dat het een 'positief effect op de huid' heeft.

De Spaanse politie heeft inmiddels bevestigd dat de streaker donderdagochtend om 07.00 uur het stadion is binnengeslopen. Hij verstopte zich veertien uur lang onder een zeil, waar hij wachtte totdat de wedstrijd begon.  

Het is niet de eerste keer dat de nudist stunts als deze uithaalt. Vorig jaar december beklom de man een eeuwenoude kathedraal in Granada, waar hij plaatsnam in een van de nissen om van het weer te genieten. Ook legde Garcia de Camino de Santiago, een Christelijke pelgrimstocht in Noord-Spanje, volledig naakt af. Ook toen wist de man het nieuws het halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws