Club Brugge leeft op hoop, mogelijk toch Lang tegen Anderlecht?

Club Brugge leeft op hoop, mogelijk toch Lang tegen Anderlecht?

09-04-2021 11:41
13

Zondag staat RSC AnderlechtClub Brugge op het programma. De kans is klein dat Noa Lang fit geraakt voor de topper, maar volgens Het Nieuwsblad hoopt men bij Blauw-Zwart dat het toch gaat lukken.

Twee weken geleden zwaaide Club Brugge Lang tijdelijk uit. De speler sloot aan bij de U21 van Nederland. Jong Oranje nam immers deel aan het EK U21. Lang startte in de eerste twee groepsmatchen, maar tegen het Duitsland van Lukas Nmecha (Anderlecht) en Niklas Dorsch (KAA Gent ging het mis. Lang viel geblesseerd uit.

In tranen verliet Lang het veld tegen de U21 van Duitsland. Heel Club Brugge hield het hart vast, want een lange inactiviteit werd gevreesd. Het bleef gelukkig bij vrees, want de blessure bleek uiteindelijk niet al te ernstig. Aangenomen werd dat bovenbeenblessure er wel voor zou zorgen dat Lang niet meer in de reguliere competitie in actie zou komen.

Op de afgelopen speeldag tegen KV Kortrijk ontbrak Lang, maar volgens de krant hoopt Club Brugge Lang fit te krijgen voor het duel in Anderlecht. Eerder liet trainer Phillipe Clement weten Lang enkel te zullen opstellen indien de speler 100 procent fit is.