Clubicoon Arsenal haalt snoeihard uit: Ze hebben een stomp in het gezicht nodig

Clubicoon Arsenal haalt snoeihard uit: "Ze hebben een stomp in het gezicht nodig"

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 09:26vr 09-04-2021 om 09:26

Arsenal incasseerde donderdagavond een late gelijkmaker in het Europa League-duel met Slavia Praag. Clubicoon Martin Keown zag het met lede ogen aan en haalt snoeihard uit richting de selectie van The Gunners.

De Europa League-loting leek op het eerste gezicht gunstig voor Arsenal, maar de ploeg van trainer Mikel Arteta weet dat het volgende week flink aan de bak moet om een plek in de volgende ronde veilig te stellen. In het Emirates Stadium zorgde Slavia Praag-speler Tomás Holes diep in blessuretijd voor de 1-1. Hierdoor is er nog genoeg om voor te spelen in Tsjechië.

Het optreden van Arsenal kan op weinig goedkeuring rekenen van Keown, die als analist aanwezig was bij BT Sport. "Afwachten was een verkeerde tactiek", doelt hij op het spel van Arsenal. "Dit was de kans om een keer vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief te pakken. Ze lieten Slavia Praag gewoon opbouwen van achteruit..."

Keown stoort zich aan de mentaliteit van de Arsenal-spelers. "Arsenal heeft een persoon nodig die ze in het gezicht stompt, zodat ze wakker worden. Pas dan beginnen ze met voetballen", sluit het clubicoon af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws