Caufriez spreekt na vreemd ongeval: “Maakte mij zorgen om carrière”

Caufriez spreekt na vreemd ongeval: “Maakte mij zorgen om carrière”

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 07:47vr 09-04-2021 om 07:47

Maximiliano Caufriez had een vreemd ongeval met zijn grasmaaier. Zijn seizoen zit erop bij STVV. Tegenover Het Nieuwsblad reageert hij voor het eerst.

“Natuurlijk was het een stom ongeval”, begint Caufriez. “Mijn tuin loopt naar beneden. In de afdaling gleed ik uit en kwam mijn voet onder de grasmaaier terecht. De draaiende messen zorgden voor een ravage, het bloed gutste uit mijn voet. Gelukkig konden ze op de spoeddienst het bloeden stelpen met een grote windel rond mijn voet.”

Caufriez zijn seizoen zit erop na het bizarre ongeval. “Ik hoop er opnieuw te staan bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vandaag is de pijn al een pak minder dan een week geleden. De eerste dagen kon ik niet meer dan met mijn voet in de lucht in de zetel liggen. Nu kan ik al voorzichtig stappen.”

Grasmaaien zit er niet meer in voor Caufriez. “Dat doe ik nooit meer. Ik schakel wel een tuinman in. Of ik koop een robotmaaier. Zonde dat ik op deze manier uitgeschakeld word. Ik had maar wat graag de wedstrijd tegen mijn ex-club Waasland-Beveren en de derby tegen Genk gespeeld. Het zij zo. Het belangrijkste is dat STVV gered is en dat mijn carrière niet in het gevaar is. Iedereen maakte zich daar zorgen over, ikzelf ook.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws