Blijft De Bruyne bij City tot het einde? Een andere topclub zit er niet meer in

Blijft De Bruyne bij City tot het einde? "Een andere topclub zit er niet meer in"

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 21:00do 08-04-2021 om 21:00

Kevin De Bruyne tekende een nieuwe overeenkomst bij Manchester City en blijft in principe tot 2025 bij ‘The Citizens’. De juiste keuze volgens analist Marc Degryse, die niet uitsluit dat De Bruyne nooit meer voor een andere ploeg zal spelen.

"Zijn contractverlenging is een goede en logische keuze", opent Degryse tegenover Het Laatste Nieuws. "Hij zit bij de ploeg die dit seizoen de Premier League zal winnen en elk jaar meedoet voor de Champions League. Hij is de koning van Manchester, is gewaardeerd door zijn coach en is familiaal gelukkig. Ja, dan teken je beter bij", vertelt de analist.

De Bruyne zal dus tot 2025 bij City voetballen, tegen dan is de middenvelder 34 jaar oud. Het zou dus zomaar kunnen dat De Bruyne tot het eind van zijn carrière bij City blijft. "Misschien dat hij ooit nog voor een andere ploeg speelt maar dan niet meer op het allerhoogste niveau. Een ander team op het allerhoogste niveau zal er niet meer in zitten. Maar dat is niet erg, de ambitie bij City is het hoogste wat je kan hebben."

Het betekent ook dat De Bruyne voor een erg lange periode bij de club zal blijven, is onze landgenoot op weg om de allergrootste ooit te worden bij City? "Dat is moeilijk te zeggen maar hij zal zeker tot de top-3 behoren, naast Aguero en Kompany ", besluit Degryse.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zit er nog een andere topclub in voor De Bruyne?

(61 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws