Perez (Club Brugge): “In Venezuela deed ik ook modellenwerk”

Perez (Club Brugge): “In Venezuela deed ik ook modellenwerk”

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 20:08do 08-04-2021 om 20:08

Daniel Perez kwam in de wintermercato over van het Venezolaanse Metropolitanos naar Club Brugge. Oorspronkelijk was het de bedoeling om hem te laten rijpen bij Club NXT. Maar de jonge Venezolaan heeft door zijn sterke prestaties al snel de overstap naar de A-ploeg gemaakt.  

Zo speelde Perez eigenlijk maar één wedstrijd voor Club NXT. In de Jupiler Pro League zit hij al aan vijf optreden bij Club Brugge. Zowel in 1B als in 1A heeft hij één doelpunt gemaakt. Zijn debuut voor de hoofdmacht van Club Brugge maakte hij tegen Zulte Waregem. Zijn eerste doelpunt volgde al een week later tegen KAA Gent.

Al merkt de spits wel een verschil op in het voetbal dat er hier in België gespeeld wordt en datgene hij gewoon was in Venezuela. “Het is hier meer ‘powervoetbal’, meer kracht. En het tempo hier ligt heel hoog.” Hij weet ondertussen ook al wat de coach verwacht. “Twee keer de bal raken en spelen. Dat is wat de coach wil.”

Perez geeft ook aan dat hij zich steeds meer met mode bezighoudt. “In Venezuela deed ik ook modellenwerk.” Iets wat hij na zijn voetbalcarrière mogelijks weer gaat hervatten.  “Voetbal duurt niet eeuwig. Een plan B hebben is niet slecht en waarom dan geen modellenwerk?” 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws