Kvasina (KV Oostende): “Tonen dat ik ook eerste keuze kan zijn”

Kvasina (KV Oostende): “Tonen dat ik ook eerste keuze kan zijn”

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 19:45do 08-04-2021 om 19:45

Door de schorsing van twee speeldagen van Makhtar Gueye stijgen de speelkansen van Marko Kvasina (24) aanzienlijk. KV Oostende zal moeten beslissen wie Gueye gaat vervangen tegen K. Beerschot V.A. “Ik wil m’n kans grijpen om te tonen dat ik ook eerste keuze kan zijn”, laat Kvasina optekenen in Het Laatste Nieuws.  

“Na elke mindere periode kwamen we sterker terug”, begint Kvasina zijn betoog. “Beerschot wordt uiteraard een belangrijke match, maar de laatste partij tegen Cercle Brugge óók.” De spits ziet alvast mogelijkheden voor het duel tegen de Ratten. “Zij hebben de laatste tijd ook niet fantastisch gespeeld.”

Kvasina blijft ambitieus met ‘zijn’ KVO. “Play-Off 1 blijft onze ambitie, absoluut. Maar we mogen niet triest zijn als we er naast grijpen.” Hij is vooral trots op wat ze al gepresteerd hebben dit seizoen. “Onze doelstelling was om in eerste klasse te blijven. Kijk nu maar eens wat voor een seizoen we spelen met een ploeg vol onbekende namen.”

Kvasina stond dit seizoen ‘nog maar’ twee keer aan het kanon. “Eerlijk, dit is niet mijn beste seizoen. Als spits zijnde, wordt steeds naar je statistieken gekeken. Ik heb inderdaad slechts twee keer gescoord, maar ik heb ook weinig basisplaatsen gekregen.” Al begrijpt hij de keuze van Alexander Blessin om met Gueye en Fashion Sakala te spelen.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws