Breaking news

Play-Off 1 blijft razend spannend: Anderlecht deed reuzezaak, Antwerp knijpt ze

Jonckheere herstelt sneller dan gepland: “Normaal was het 4 of 5 weken”

Jonckheere herstelt sneller dan gepland: “Normaal was het 4 of 5 weken”

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 19:15do 08-04-2021 om 19:15

Het is van 12 februari geleden dat Michiel Jonckheere zijn laatste wedstrijdminuten volmaakte. Hij verloor toen met KV Kortrijk met 3-1 van Oud-Heverlee Leuven. Nadien liep hij een blessure op die hem al drie weken aan de kant houdt. Maar sinds deze week traint hij terug mee met de groep.  

“Ik heb drie weken bij Squadt moeten trainen door een klein scheurtje in mijn hamstrings”, zegt hij op het Twitterkanaal van KVK. Jonckheere herstelde sneller dan verwacht was. “Normaal was het vier tot vijf weken. En ik ben in drie weken terug. Hopelijk valt alles goed mee deze week.”

Jonckheere moest onder andere de wedstrijd tegen Club Brugge missen en dat vond hij jammer. Bij Kortrijk focussen ze zich al op volgend seizoen. Dat zullen ze aanvatten met Luka Elsner. Een coach waar Jonckheere wel vertrouwen in heeft. “Ik denk dat hij volgend jaar zijn stempel kan drukken op deze ploeg.”

Ook Jonckheere zelf richt zich al op het komende seizoen. “Ik probeer nu ook al naar volgend seizoen toe te werken. Al hoopt hij in de laatste twee wedstrijden van dit seizoen ook nog wat speelminuten te verzamelen, maar hij is realistisch. “Ik heb drie weken gemist dus conditioneel moet je wat opbouwen.”  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws