Aanvoerder Wuytens vol vertrouwen: “Ik geef WB 100% kans op behoud”

Aanvoerder Wuytens vol vertrouwen: “Ik geef WB 100% kans op behoud”

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 18:45do 08-04-2021 om 18:45

De degradatiestrijd is helemaal losgebarsten in de Jupiler Pro League. Waasland-Beveren is de rode lantaarn, maar kapitein Dries Wuytens gelooft er nog in.

Wuytens is geschorst na twee keer geel tegen STVV. “De eerste gele kaart is een lachertje, hij sprong al nog voor ik hem raakte. Ik weet niet of de ref graag naar Thuis of Familie kijkt, maar moest hij iets meer wedstrijden van STVV bekijken, zou hij weten dat Suzuki dat altijd doet. Mijn tweede gele kaart was niet slim, ik had moeten afwachten.”

Wuytens blijft vol vertrouwen. “Het wordt heel zwaar, gelukkig heeft Moeskroen (dat tegen Club Brugge en Antwerp aan de bak moet, red.) een erg moeilijk schema. Hoeveel kans ik ons nog geef? 100%. Ik weet wat we kunnen en we moeten op dit elan doorgaan", citeert Het Laatste Nieuws Wuytens.

Coach Nicky Hayen kan niet rekenen op geschorsten Wuytens en Vukotic. Het zal puzzelen zijn achterin. “Het klopt dat anderen onze plaats moeten opvullen. Voor mij zal het lastig worden van op de tribune. In principe kijk ik dan liever niet, maar dit hoort erbij. Dit is mijn straf.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws