KAS Eupen wil revanche tegen Standard Luik: “Dat leeft binnen de groep”

KAS Eupen wil revanche tegen Standard Luik: “Dat leeft binnen de groep”

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 17:44do 08-04-2021 om 17:44

KAS Eupen neemt het morgen op tegen Standard Luik. Benat San Jose maken nog een kleine kans op Play-Off 2 en zijn niet van plan de handdoek al in de ring te gooien.

Standard schakelde Eupen uit in de halve finale van de Croky Cup. “Zolang er nog een waterkansje is om bij de eerste acht te eindigen, ga ik geen cadeautjes uitdelen. Bovendien moet ik rekening houden met de revanchegevoelens van de spelers die in de halve finale van de Beker van België door datzelfde Standard werden uitgeschakeld. Dat leeft binnen de groep.”

Misschien is het wel de laatste thuiswedstrijd van San Jose. “Ik was er nog niet blijven bij stilstaan, maar nu je ’t zegt… Ik hoop van niet. Ik wil mijn werk hier verderzetten, al hebben we het beoogde doel niet bereikt. Mathematisch kunnen we ons nog plaatsen voor PO II, maar daar is meer dan één mirakel voor nodig”, citeert Het Laatste Nieuws de coach van KAS Eupen.

“De nederlaag te veel op Zulte Waregem? Zo belangrijk zou die wedstrijd nooit geweest zijn, mochten we onze competitiestart niet halvelings hebben gemist. Als we een akkoord bereiken om door te gaan, zou ik graag vanaf de eerste speeldag over een kern beschikken die nog slechts voor 20 procent dient aangevuld. Daar kwamen we de voorbij twee jaar niet aan toe, met als gevolg dat er kostbare tijd verloren ging.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws