Zidane over Hazard voor Clasico tegen FC Barcelona: “Dat zal de doorslag geven”

Zidane over Hazard voor Clasico tegen FC Barcelona: “Dat zal de doorslag geven”

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 16:26do 08-04-2021 om 16:26

Laatste update: vrijdag 9 april 2021 om 13:20vr 09-04-2021 om 13:20

Eden Hazard en blessures, het lijkt een vloek geworden bij Real Madrid. Toch komt er hoopgevend nieuws uit Spanje. Eden Hazard zou klaar geraken voor de Clasico tegen FC Barcelona.

Die wedstrijd was ook het doel van Hazard, maar Zidane wil geen risico’s nemen gezien het verleden. Toch meldt Het Nieuwsblad dat bronnen binnen de omgeving van Hazard mikken op de clasico. Donderdag trainde de flankspeler mee met de jongens die niet hebben gespeeld tegen Liverpool in de Champions League.

Hazard zou inmiddels op volle intensiteit trainen en een grote kans maken om deel uit te maken van de selectie voor de wedstrijd van zaterdag tegen FC Barcelona. Coach Zinedine Zidane moet al verdedigers Raphael Varane (blessure) en Sergio Ramos (corona) missen.

Update: Speelt Eden Hazard in de Clasico of niet? Real Madrid-coach Zinedine Zidane gaf op een persconferentie meer informatie, maar de Fransman gaf eigenlijk niet veel prijs: “Het hangt er van af hoe de speler zich voelt. Er is een recuperatieproces dat gerespecteerd moet worden, en het gevoel van de speler zal de doorslag geven of hij er bij zal zijn of niet”, citeert Het Laatste Nieuws Zizou.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Komt Hazard in actie tegen FC Barcelona?

(100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws