'Dortmund zoekt naar opvolger Haaland en komt uit bij verrassende namen'

'Dortmund zoekt naar opvolger Haaland en komt uit bij verrassende namen'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 15:45do 08-04-2021 om 15:45

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 15:49do 08-04-2021 om 15:49

Jordan Larsson speelt de hoofdrol in een opmerkelijk transfergerucht. De zoon van Henke Larsson is bij Spartak Moskou volledig opgebloeid en zou nu zelfs in beeld zijn als potentiële opvolger van Erling Braut Haaland.

De vijfvoudig international van Zweden verkaste in 2019 voor vier miljoen euro van IFK Nörrkoping naar Spartak en heeft sindsdien 22 keer gescoord en negen assists afgeleverd in 54 officiële wedstrijden. Volgens enkele Russische media en de internationale tak van Goal heeft dat de interesse gewekt van Borussia Dortmund. BVB houdt sterk rekening met een vertrek van Haaland en is alvast naar potentiële opvolgers aan het kijken. Officieel contact met Spartak is er overigens nog niet geweest, meldt Championat.

Larsson is overigens niet de enige gegadigde: ook de Oostenrijkse VfB Stuttgart-aanvaller Sasa Kalajdzic wordt genoemd. Haaland staat momenteel in de schijnwerpers, nadat zijn vader samen met zaakwaarnemer Mino Raiola aan een rondreis door Europa is begonnen. De Noorse Golden Boy staat nog tot medio 2024 onder contract, maar zou in 2022 voor een gelimiteerde transfersom van 75 miljoen euro kunnen vertrokken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws