Overmeire laat zich uit over terugkeer in voetbalwereld: Ben ervan overtuigd

Overmeire laat zich uit over terugkeer in voetbalwereld: "Ben ervan overtuigd"

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 12:45do 08-04-2021 om 12:45

Killian Overmeire heeft eerder deze week aangekondigd te stoppen als profvoetballer. De middenvelder stopt bij zijn geliefde Sporting Lokeren. Of hij ook terugkeert in de voetbalwereld, is nog maar de vraag.

Voor Overmeire is het alvast duidelijk, hij hoopt ooit te kunnen terugkeren. "Ik weet niet hoe, wanneer en waar, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn toekomst in het voetbal ligt", zegt Overmeire in Sport/Voetbalmagazine.

"Nu wil ik even mijn ding doen buiten het voetbal en ik weet niet precies hoe lang "even" zal duren. Vijf jaar? Tien jaar? Ik wil sowieso het vertrouwen dat ik van mijn kameraad heb gekregen niet beschamen. Maar ik keer terug in het voetbal. Als jeugdtrainer, assistent of in een andere functie", geeft hij aan.

Club NXT
Dat hij het trainersvak in zicht heeft, bewees Overmeire al bij Club NXT. Daar mocht hij enkele maanden meetrainen. 'Ik was één van hen, maar op het veld liet ik mij wel gelden. Vanaf de eerste training ben ik beginnen te coachen en te roepen", geeft Overmeire aan.

"Ik heb mij onmiddellijk geëxcuseerd bij de trainer Rik De Mil, maar hij vond het fantastisch. Die jongens gaven mij veel respect en dankzij hen heb ik het voetbalplezier teruggevonden dat het laatste seizoen was verdwenen door al die toestanden bij Lokeren", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws