Breaking news

Madrid boven in La Liga: opgeleefd Barça krijgt plots linkse directe in El Clásico

Zou boeken kunnen schrijven over de dingen die ik heb meegemaakt onder Lambrecht

"Zou boeken kunnen schrijven over de dingen die ik heb meegemaakt onder Lambrecht"

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 11:00do 08-04-2021 om 11:00

Killian Overmeire heeft besloten om te stoppen met voetballen en zal voor het eerst sinds 2003 niet op Daknam te bewonderen zijn. De ex-middenvelder kwam enkel uit voor Sporting Lokeren en heeft er dan ook heel wat meegemaakt. Zeker onder voorzitter Roger Lambrecht.

Zo kende Overmeire in zijn hele carrière bij Lokeren maar liefst 21 trainers. "Trek die vijf jaar onder Maes af van mijn zeventien jaar bij Lokeren en dan weet je dat het er soms chaotisch aan toeging", geeft Overmeire aan bij Sport/Voetbalmagazine.

"Ik heb seizoenen gekend met drie verschillende trainers en ik zou boeken kunnen schrijven over dingen die ik meegemaakt heb onder tandem Roger Lambrecht- Willy Verhoost. Maar het waren zaken die boven mijn hoofd gebeurden en ik vond het beter om mij te concentreren op mijn eigen job", aldus Overmeire.

Lambrecht bleek uiteindelijk ook deels voor de ondergang van Lokeren gezorgd te hebben. Is Overmeire dan ook boos op hem? "Het is dubbel. Hij heeft zo veel voor Sporting Lokeren en voor mij gedaan, dat ik die man eeuwig dankbaar ben. Maar hij had Lokeren moeten overlaten toen er geen intentie meer was om de club verder uit te bouwen. Je moet zaaien om te oogsten. Jammer genoeg zijn ze bij Lokeren gestopt met zaaien", besluit Overmeire.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws