Italiaanse pers smult van prestatie Lukaku: ‘De goals komen nu bijna automatisch’

Italiaanse pers smult van prestatie Lukaku: ‘De goals komen nu bijna automatisch’

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 09:00do 08-04-2021 om 09:00

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 19:26do 08-04-2021 om 19:26

Romelu Lukaku blijft verbazen in Italië. De Rode Duivel scoorde en gaf een assist voor Inter tegen Sassuolo. Het ziet er naar uit dat Scudetto nu wel heel dichtbij komt voor de Nerrazurri.

La Gazzetta dello Sport is lovend voor Lukaku. ‘Romelu werkt hard bij Inter en is niet enkel goed voor doelpunten. Ook op verdedigend vlak is elke hoge bal helemaal voor hem. Lukaku scoorde in elf van zijn veertien thuiswedstrijden. De kleerkast van 1m91 en 93 kilo vindt bijna altijd het doel’, klinkt het bij de roze sportkrant.

Ook Corriere dello Sport zag een belangrijke rol voor Lukaku weggelegd. ‘Er waren grote kansen vanaf de eerste minuut, maar Lukaku brak de ban. De aanvaller maakte en voorzet van Young af en tekende voor de 1-0. In de slotfase kreeg Lukaku ook een tweede keer de bal tegen de netten, maar vanuit buitenspelpositie.’

Bij La Repubblica heeft men aandacht voor het koningskoppel Lukaku-Lautaro Martinez. ‘De handtekening van Inter is het gebruikelijke kwaliteitspaar. Lukaku scoorde al 21 keer en Martinez 15 keer. Enkel Lewandowski en Muller bij Bayern doen beter. De doelpunten bij Lukaku komen nu bijna automatisch’, klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws