UPDATE: 'Club krijgt concurrentie van Southampton voor spits uit Ligue 1'

UPDATE: 'Club krijgt concurrentie van Southampton voor spits uit Ligue 1'

08-04-2021 08:13 Laatste update: 16-04-2021 10:23
5

Volgens Foot Mercato is Club Brugge één van de clubs die genoemd wordt voor Randal Kolo Muani. De 22-jarige aanvaller is één van de revelaties bij FC Nantes in de Ligue 1. Naast Club Brugge zou ook Southampton zich gemeld hebben om de spits in te lijven.

Club Brugge gaat naar verluidt de transferstrijd aan met Duitse clubs Frankfurt en RB Leipzig en Engelse club Watford. Dit seizoen breekt Muani eindelijk door na een uitleenbeurt aan derdeklasser Boulogne. Met vijf doelpunten en vijf assists in dertig wedstrijden wekt hij de interesse van verschillende clubs.

Muani heeft bij Nantes nog tot 30 juni volgend seizoen een contract en daardoor zou hij een ‘goedkope’ optie kunnen zijn. De Frans-Congoleze aanvaller heeft een marktwaarde van vijf miljoen euro. Naar verluidt houdt vooral Watford de situatie van de Franse jeugdinternational nauwlettend in de gaten.

Update 16/04:

De kansen van Club om Muani nog binnen te halen leken al gering en slinken nu nog verder. Ook de Premier League lonkt inmiddels naar de spits van FC Nantes, want volgens Foot Mercato heeft Southampton zich gemeld. De Saints zouden al contact opgenomen hebben met de entourage van de speler en ze zouden 5 miljoen euro veil hebben voor zijn diensten.