Holzhauser na winst tegen Charleroi: “Willen nu de kers op de taart zetten”

Holzhauser na winst tegen Charleroi: “Willen nu de kers op de taart zetten”

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 07:14do 08-04-2021 om 07:14

Raphael Holzhauser was me twee (penalty)doelpunten belangrijk voor Beerschot tegen Sporting Charleroi. De Antwerpse club won nipt met 2-1, belangrijke punten voor Play-Off 2.

Beerschot kan zich zondag verzekeren voor een plekje in Play-Off 2 als het wint van KV Oostende. “Natuurlijk willen we nu heel graag de kers op de taart zetten. Ons debuutseizoen in 1A beschouw ik sowieso als geslaagd. Maar het spreekt voor zich dat we deze campagne wat graag willen bekronen met deelname aan Play-off 2. Zondag gaan we opnieuw het zelfde proberen te brengen als tegen Charleroi.”

Beerschot kreeg in de slotfase een penalty door handsbal. “Ik heb de beelden herbekeken en voor mij was het een terecht toegekende strafschop”, vindt Holzhauser. “In het begin van de tweede helft hadden we trouwens nóg een penalty kunnen krijgen. Ik voelde op een gegeven moment een stevige duw in de rug. Dat was een fiftyfifty situatie”, citeert Het Laatste Nieuws.

Los daarvan wonnen we verdiend”, vervolgt Holzhauser. “Ik vond ons goed spelen, voor de rust zelfs heel goed. Een dikke pluim voor heel de ploeg. Dit was een prestatie waar we trots op mogen zijn. Waarom er zo’n groot verschil was met ons optreden van afgelopen zondag tegen Cercle Brugge? Ach, wij zijn Club Brugge niet. Het is toch niet zo abnormaal dat je als promovendus al eens ups-and-downs hebt?”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws