Breaking news

Play-Off 1 blijft razend spannend: Oostende moét winnen, Antwerp zit met zenuwen

Holzhauser schenkt met twee doelpunten Beerschot de overwinning

Holzhauser schenkt met twee doelpunten Beerschot de overwinning

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 20:55wo 07-04-2021 om 20:55

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 21:08wo 07-04-2021 om 21:08

Woensdagavond stonden K. Beerschot V.A en Sporting Charleroi tegenover elkaar. Dit was de laatste inhaalwedstrijd van de 31ste speeldag. Een (veilig) stekje in de top-acht was de inzet van deze affiche. Uiteindelijk trok Beerschot aan het langste eind en won het met 2-1.  

Het was Beerschot dat in de eerste helft op voorsprong was geklommen na een penaltydoelpunt van Raphael Holzhauser. Het was Jules Van Cleemput die de fout beging op Abdoulie Sanyang. Holzhauser bleef ijzig kalm en stuurde Charleroi-doelman, Remy Descamps, de verkeerde kant uit.

In de tweede helft bracht Shamar Nicholson de Carolo’s weer langs zij. Dan leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel. Tot de bal in minuut 92 voor een tweede maal op de stip ging. Dit keer na handspel van Ognjen Vranjes. Alweer zette Holzhauser zich achter de bal en alweer was het prijs. Al koos Descamps dit keer wel de juiste hoek.

Voor Beerschot was het van 22 november vorig jaar geleden dat het nog eens de volle buit pakte op Het Kiel. Het werd een gevleide driepunter tegen Charleroi na een discutabele strafschop in de toegevoegde tijd. Beerschot mag zich opmaken voor een verlengd seizoen, voor Charleroi ligt Play-Off 2 weer wat meer buiten bereik. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws