Biancone (Cercle Brugge): “Eindelijk proberen doorbreken bij Monaco”

Biancone (Cercle Brugge): “Eindelijk proberen doorbreken bij Monaco”

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 21:45wo 07-04-2021 om 21:45

Cercle Brugge boekte zondag een belangrijke overwinning tegen K. Beerschot V.A in de strijd om het behoud. Daarvoor mag het onder andere doelpuntenmaker Giulian Biancone bedanken. De huurling van AS Monaco zal na dit seizoen echter terugkeren naar de Franse topclub.  

Voor Biancone was het zijn eerste doelpunt van het seizoen. En dat vier dagen na zijn 21ste verjaardag. “Ik had geen mooier verjaardagscadeau kunnen bedenken. Het was ook geen toeval dat we zo konden scoren. We hadden de hele week getraind op stilstaande fases”, zegt in Het Nieuwsblad. Zijn doelpunt leverde Cercle een levensbelangrijke driepunter op.

Zaterdag moet Cercle weer aan de bak tegen Oud-Heverlee Leuven, maar dat zal dan zonder Biancone moeten gebeuren. “Als je op vier kaarten staat, weet je dat dit kan gebeuren. Maar het was pas mijn eerste fout van de match. Direct geel was wat overdreven.” Maar de jonge verdediger geeft aan dat hij er alle vertrouwen in heeft dat zijn ploegmaats ook tegen OHL alles zullen geven.

Volgend seizoen zal de Vereniging het ook zonder hem moeten doen. “Ik ben Cercle enorm dankbaar en draag de kleuren in mijn hart, maar na twee jaar ben ik aan iets anders toe. Ik heb een duidelijke carrièreplanning voor ogen en een derde seizoen past daar niet meer in. Ik heb nog een contract in Monaco en wil kost wat kost proberen om er eindelijk door te breken.” 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws