'Dit Anderlecht gaat doorstomen, ze worden nog tweede in de Play-Offs'

'Dit Anderlecht gaat doorstomen, ze worden nog tweede in de Play-Offs'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 18:43wo 07-04-2021 om 18:43

RSC Anderlecht lijkt net op tijd in topvorm en is goed op weg om Play-Off 1 te halen. Dan moet het de komende weken wel blijven presteren en punten pakken tegen Club Brugge. Marc Degryse en Philippe Albert geloven alvast in het huidige Anderlecht.

"Het is al vaak wisselvallig geweest, maar deze keer is mijn gevoel anders", zegt de analist in Het Laatste Nieuws. "Ik denk oprecht dat de trein gaan bollen is. Mentaal heeft Anderlecht een enorme boost gekregen. Ze gaan doorstomen", geeft hij aan.

Degryse gelooft dan ook niet dat Anderlecht opnieuw zal wegzakken zoals het eerder al deed. "Ik ben enthousiast over het voetbal van tegen Antwerp. Ik zag veel meer offensieve wapens. Anderlecht zette een enorme stap in de goede richting."

Play-Offs
Philippe Albert gaat nog een stapje verder en gelooft dat Anderlecht nog meer zal opschuiven in de ranken. "Als Anderlecht KV Oostende weet af te houden, dan wordt het in de Play-Offs nog tweede", klinkt het.

"We hebben maandag gezien tot wat deze jongens in staat zijn als ze bevrijd kunnen voetballen. En dat zal zo zijn in Play-Off 1 - de druk is weg. Niets moet, alles mag: in die context is Anderlecht beter dan Antwerp of Genk", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws