'Ik kan niets beloven, maar ik zou mijn carrière graag bij Anderlecht beëindigen'

'Ik kan niets beloven, maar ik zou mijn carrière graag bij Anderlecht beëindigen'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 17:16wo 07-04-2021 om 17:16

RSC Anderlecht haalde de voorbije jaren al enkele ex-spelers terug naar de club. De volgende in de lijst kan Chancel Mbemba worden, die een terugkeer niet uitsluit.

Mbemba trok in 2011 naar België en verhuisde na 76 wedstrijden en twee landstitels naar Newcastle. Inmiddels komt hij uit voor FC Porto, maar sluit hij een terugkeer niet uit. "Les Mauves is een familie", zegt hij bij La Dernière Heure. "Het is dankzij Anderlecht dat ik hier vandaag ben. Deze club gaf me een kans om naar Europa te komen en dat zal ik nooit vergeten", aldus Mbemba.

De inmiddels 26-jarige Mbemba zou ook graag nog eens in het Anderlecht-shirt spelen. "Ik kan niets beloven, maar ik zou mijn carrière graag bij Anderlecht beëindigen. Toen de club in 2011 haar deuren voor mij opende, ging ook mijn hart open en dacht ik bij mezelf dat ik bij de paarse familie zou stoppen met voetballen", aldus Mbemba.

De Congolese verdediger is bij FC Porto één van de basispionnen en kwam al 35 keer uit voor de Portugese topclub. Hij heeft nog een contract tot medio 2022 bij Porto.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws