Geen Sambi Lokonga? 'AC Milan denkt aan komst van ex-speler Club Brugge'

Geen Sambi Lokonga? 'AC Milan denkt aan komst van ex-speler Club Brugge'

07-04-2021 15:48
3

Het is AC Milan menens om komende zomer een nieuwe middenvelder te vinden. Het werd eerder al gelinkt aan Albert Sambi Lokonga van RSC Anderlecht, maar hij is niet de enige. Ook Sofyan Amrabat (ex-Club Brugge) staat al even op het lijstje.

AC Milan heeft in de winterse transferperiode geprobeerd om Sofyan Amrabat weg te plukken bij Fiorentina. De club uit Milaan zou contact hebben gezocht met La Viola, maar zag een bod op de middenvelder afgewezen worden. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Amrabat is bij Fiorentina een sleutelspeler op het middenveld na zijn komst van Hellas Verona. Milan wil twintig miljoen euro neerleggen voor Amrabat. Fiorentina betaalde in de winter van 2020 twintig miljoen om Amrabat los te weken bij Hellas. Fiorentina is echter niet van plan om mee te werken aan een transfer.

De 24-jarige Marokkaans international heeft dit seizoen 25 Serie A-duels gespeeld voor Fiorentina en wordt gezien als een gewaardeerd onderdeel van het elftal. Milan zou contact hebben gezocht met de president van Fiorentina, Rocco Commisso, maar die wees het aanbod van I Rossoneri resoluut af. Fiorentina hoopt meer te ontvangen voor Amrabat.