Breaking news

Play-Off 1 blijft razend spannend: Anderlecht deed reuzezaak, Antwerp knijpt ze

OFFICIEEL: Akpala (ex-Club Brugge) begint aan avontuur bij Dinamo Boekarest

OFFICIEEL: Akpala (ex-Club Brugge) begint aan avontuur bij Dinamo Boekarest

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 15:00wo 07-04-2021 om 15:00

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 16:46wo 07-04-2021 om 16:46

In ons land maakte Joseph Akpala naam bij Charleroi en Club Brugge, maar heeft de 34-jarige spits na zijn passage bij KV Oostende geen club meer gevonden. De ervaren Nigeriaan zoekt al een tijdje naar een nieuwe club en kan nu een mooie transfer maken richting... Dinamo Boekarest.

Volgens Digi Sport toont de Roemeense topclub Dinamo Boekarest namelijk verregaande interesse in de transfervrije Akpala. Sterker nog, de spits heeft zijn medische testen al afgelegd en zou binnenkort worden voorgesteld als de nieuwe aanwinst.

Dinamo Boekarest is een grote naam in Roemenië, maar kan de versterking wel gebruiken. Het staat momenteel pas op de veertiende plek in de stand in een competitie van amper zestien ploegen. Akpala moet Dinamo Boekarest nu van behoud proberen te verzekeren.

Voor Akpala zou het zijn vierde buitenlandse avontuur zijn. In België kwam hij uit voor Charleroi, Club Brugge en KV Oostende (2x). Daarnaast verdedigde hij ook de kleuren van Werder Bremen (Duitsland), Karabükspor (Turkije) en Al Faisaly (Saudi-Arabië).

Update: De transfer van Akpala richting Roemenië is nu ook helemaal rond. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot het einde van dit seizoen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws