Gheysens valt speelstijl Vercauteren aan: “Er een hartig woordje over praten

Gheysens valt speelstijl Vercauteren aan: “Er een hartig woordje over praten"

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 12:46wo 07-04-2021 om 12:46

Antwerp ging met 1-4 ten onder tegen RSC Anderlecht. De spelers zouden niet akkoord zijn met de defensieve aanpak van Frank Vercauteren en ook Paul Gheysens is niet te spreken over de speelstijl.

Gheysens sprak met Het Laatste Nieuws. “Het trok op niks, dat weet iedereen. Dat defensief voetbal, dat is gans verkeerd. Het is niet voor herhaling vatbaar. Wat maandag gebeurd is, kan niet. We gaan daar een hartig woordje over praten, want wat we doen, werkt niet. Iedereen ziet wat er verkeerd loopt.”

“De spelers vinden dat defensief voetbal niet plezant? Tja. Het is niet goed, hé”, gaat Gheysens verder. “De spelers moeten zich ook niet te veel verbergen, vind ik. Zij moeten het ook doen. Ik vind dat we genoeg kwaliteiten hebben, op het veld en op de bank.”

“We gaan de trainer niet ineens buitensmijten, maar we gaan intern toch eens moeten bekijken hoe we dit nu gaan omkeren. ‘Wat is dat nu? Hoe komt dat?’ Die vragen wil ik graag beantwoord zien, en dan gaan we wel bepalen wat er moet gebeuren. Maar nogmaals: dit is niet voor herhaling vatbaar. Voorts ben ik niet zinnens er veel woorden aan vuil te maken, ik heb al genoeg gezegd.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Gheysens hier gelijk?

(312 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws