Gelukkige De Bruyne blijft Man City trouw: Dit voetbal is gebouwd voor succes

Gelukkige De Bruyne blijft Man City trouw: "Dit voetbal is gebouwd voor succes"

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 11:41wo 07-04-2021 om 11:41

Kevin De Bruyne en Manchester City, het sprookjeshuwelijk gaat verder. Beide partijen vonden een overeenkomst rond een verbeterd contract tot en met medio 2025. In een eerste reactie klinkt onze landgenoot dolblij met het wederzijdse vertrouwen.

"Ik kan niet gelukkiger zijn", lacht De Bruyne op de website van Man City. "Sinds ik in 2015 bij City toekwam, heb ik me hier thuis gevoeld. Ik hou van de fans, mijn familie heeft haar draai gevonden in Manchester en mijn eigen spel is erg goed ontwikkeld." De Rode Duivel is er dan ook van overtuigd dat de toekomst prijzen zal brengen. "Dit voetbal is gebouwd voor succes. Het biedt me alles om mijn prestaties te verbeteren. Daarom was dit contract tekenen een eenvoudige beslissing."

"Momenteel speel ik het beste voetbal uit mijn loopbaan en eerlijk gezegd voel ik dat er nog meer in zit", klinkt het veelbelovend. Trainer Pep Guardiola is een belangrijke factor in dat succesverhaal. "Pep en ik kijken op dezelfde wijze naar voetbal. Zo'n relatie hebben met een manager is zo belangrijk voor mij, omdat onze doelstellingen helemaal in dezelfde lijn liggen. Wij willen hetzelfde bereiken."

"Mijn focus ligt nu op een succesvol einde van onze huidige campagne", doelt De Bruyne voornamelijk op het parcours in de Champions League. De Engelse titel is immers zo goed als binnen. "Tot nu toe waren zowel onze prestaties als onze resultaten uitstekend, maar we moeten ervoor zorgen dat we het seizoen afronden met het zilverwerk dat we verdienen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws