OFFICIEEL: De Bruyne gaat nergens heen en breekt zijn contract bij Man City open

OFFICIEEL: De Bruyne gaat nergens heen en breekt zijn contract bij Man City open

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 11:10wo 07-04-2021 om 11:10

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 11:17wo 07-04-2021 om 11:17

Dinsdagavond nog uitblinker in de Champions League, woensdag trotse bezitter van een verlengd contract. Kevin De Bruyne heeft zich nog wat langer aan Manchester City verbonden. De Rode Duivel ondertekende een nieuwe verbintenis tot medio 2025.

De Bruyne maakt het nieuws zelf bekend via zijn sociale media. 'Het verhaal gaat verder', luidt de veelzeggende boodschap, waarna de hashtag 'KDB2025' ook de duur van zijn kersverse deal prijsgeeft. Als onze landgenoot dat contract ook effectief uitdient, zal hij tien jaar voor Manchester City gespeeld hebben. In 2015 streek hij neer in het Etihad Stadium.

De voorbije jaren is De Bruyne uitgegroeid tot de absolute draaischijf van Man City en één van de beste spelmakers ter wereld. Zijn prijzenkast ondervond daar prettige gevolgen van: vier League Cups, één FA Cup en twee maal de Premier League ... Indrukwekkend, als ontbreekt de oppergaai nog. Dinsdagavond zette City alvast een goede eerste stap in haar jacht op de Champions League. In de heenwedstrijd van de kwartfinales versloeg het Dortmund met 2-1, dankzij onder meer een goal van De Bruyne.

Zijn nieuwe contract legt de Rode Duivel overigens geen windeieren. De Bruyne zou naar verluidt ook met afstand de best verdienende speler van City worden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws