Ito bezorgt tegenstanders nachtmerries: Ik ken hem goed, maar onvoorspelbaar

Ito bezorgt tegenstanders nachtmerries: "Ik ken hem goed, maar onvoorspelbaar"

07-04-2021 10:06
6

KRC Genk lijkt net op tijd weer op toerental om zich te verzekeren van Play-Off 1. Paul Onuachu blijft vrolijk verder scoren, Theo Bongonda flitste als vanouds tegen Oud-Heverlee Leuven en dan is er ook nog ene Junya Ito. Casper De Norre is onder de indruk van zijn ex-ploegmaat.

De Norre speelt bij OHL op de linksachter en kwam zo rechtstreeks tegenover Ito te staan. Geen simpele kerel om tegen te verdedigen, maar De Norre is tevreden over zijn prestatie. "Dat lukte aardig", liet hij zich ontvallen bij Het Belang van Limburg. "Ik ken hem natuurlijk vrij goed. Ik heb tot begin oktober nog met hem getraind, maar hij blijft onvoorspelbaar. Ik heb mijn streng getrokken, al was Genk voor de rust heel sterk."

Uiteindelijk moest OHL het onderspit delven, al zat er meer in. "Na de 1-1 voelde ik dat er meer vertrouwen kwam in onze ploeg en kregen we nog kansen voor de 2-1. Vooral toen ik wilde afwerken maar de bal nog bij Henry kwam en via Vandevoordt en de lat over vloog. De 1-2 en 1-3 kwamen daarna te snel, waardoor de kopjes gingen hangen. Met een thuiszege waren we zeker van Play-Off 2 en zat ook Play-Off 1 er nog in."