De Bruyne oogst lof van ... concullega: 'Zijn laatste pass is ongelooflijk'

De Bruyne oogst lof van ... concullega: 'Zijn laatste pass is ongelooflijk'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 09:48wo 07-04-2021 om 09:48

Wie anders dan Kevin De Bruyne nam Manchester City bij de hand in de 2-1-zege tegen Borussia Dortmund? De spelmaker legde voor rust de openingstreffer tegen de touwen en pakte in het ultieme slot nog uit met een splijtende voorzet als aanleiding voor de winning goal. Het deed de mond van Jack Grealish openvallen.

Grealish kan nochtans zelf een aardig stukje ballen, want de 25-jarige Brit is één van de aanvallende uitblinkers bij Aston Villa. Toch plaatst hij De Bruyne duidelijk een trapje hoger. Gisteravond, na de beslissende pass van onze landgenoot, schreef Grealish zijn bewondering neer op Twitter. 'Keer op keer is de laatste pass van De Bruyne ongelooflijk', klonk het vol lof.

De geweldige passing van KDB is natuurlijk al langer een troefkaart. Dit seizoen staat hij, ondanks enkele weken afwezigheid door blessure, alweer op elf assists in de Premier League. Daarnaast trof de Rode Duivel al vijf keer zelf raak. Ook in Europa lukt het aardig: in de Champions League staat zijn teller nu op twee doelpunten en vier beslissende passes.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws