OFFICIEEL: KV Mechelen is tevreden over drie jongelingen en breekt contract open

OFFICIEEL: KV Mechelen is tevreden over drie jongelingen en breekt contract open

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 09:01wo 07-04-2021 om 09:01

KV Mechelen heeft een Belgisch, jeugdig karakter en wil dat maar al te graag behouden. In dat opzicht hebben de Antwerpenaren woensdag een volgende stap gezet. Drie youngsters hebben hun contract namelijk mogen verlengen: Niklo Dailly, Dylan Dassy en Maxime Wenssens.

De verschillende overeenkomsten van dat drietal liepen normaal gezien af deze zomer, maar KV Mechelen heeft hen allemaal goed nieuws bezorgd. Zowel Dailly, Dassy als Wenssens mogen nu tot medio 2022 aan boord blijven in het AFAS Stadion, meldt Malinwa op haar officiële kanalen. Dat zal niet helemaal als een verrassing komen, aangezien zij alle drie een optie hadden om hun vorige verbintenis uit te breiden.

Toch geeft het wel een teken van vertrouwen: KVM is tevreden over hun progressie. Nochtans maakte geen van de drie jongelingen al zijn officiële debuut bij het A-elftal. De negentienjarige Dailly is een aanvaller die pas vorige zomer overkwam van RSC Anderlecht, terwijl linksback Dassy al sinds 2009 voor geel-en-rood uitkomt. Die laatste traint geregeld mee met de grote jongens. Wenssens, tot slot, neemt momenteel de rol van derde doelman waar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie van deze drie zie jij volgend seizoen doorbreken?

Dailly
40%
Dassy
10%
Wenssens
10%
Geen van de drie
40%
(42 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws