Guardiola: 'Mijn spelers vertelden het me, misschien is hij een fan van Haaland'

Guardiola: 'Mijn spelers vertelden het me, misschien is hij een fan van Haaland'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 08:45wo 07-04-2021 om 08:45

Het was een opvallend beeld na de eerste Champions League-ontmoeting tussen Manchester City en Borussia Dortmund. De Roemeense grensrechter Octavian Sovre vroeg Erling Haaland na het laatste fluitsignaal om een handtekening. City-trainer Pep Guardiola kan er niet mee zitten.

Het is ronduit opvallend te noemen dat een grensrechter, voor het oog van de camera, om een handtekening vraagt bij een van de spelers. Guardiola kan er na de wedstrijd wel om lachen. "De spelers vertelden het me inderdaad", wordt hij geciteerd door The Telegraph. "Misschien is hij een fan van Haaland, waarom niet? Misschien was het voor zijn zoon of dochter."

Manchester City stapte uiteindelijk met een 2-1 overwinning van het veld, maar er is nog genoeg om voor te spelen in de return. "Dortmund is een typisch Champions League-team", vervolgt Guardiola. "Het was lastig om te doen wat we van tevoren hadden afgesproken. In de tweede helft waren we een stuk beter en kregen we twee, drie grote kansen om te scoren. Het is een goed resultaat, we maken een goede kans volgende week."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws